Συγκλονιστικές στιγμές στο "αντίο" του Ντε Ρόσι (VIDEO)

Συγκλονιστικές στιγμές στο

Η διοίκηση της Ρόμα έκρινε πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν έχει θέση στην ομάδα τη νέα σεζόν και πήρε την απόφαση να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, όμως οι φίλοι της Ρόμα δεν συμμερίζονται αυτή την επιλογή.

Οι αντιδράσεις για τη στάση της διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου Τζέιμς Παλότα δεν έχουν κωπάσει ενώ το βράδυ της Κυριακής κατέκλυσαν το "Ολίμπικο" σαν να έπαιζε αγώνα Champions League η ομάδα τους για να δώσουν το τελευταίο χειροκρότημα στον αρχηγό.

Τα δάκρυα του Φραντσέσκο Τότι και του Μπρούνο Κόντι στον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ενώ μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στην κερκίδα για να τον χειροκροτήσουν και να του πουν αντίο όπως του άρμοζε ήταν και δύο αντίπαλοί του εντός γηπέδων, οι Τζανλουίτζι Μπουφόν και Μάρκο Ματεράτσι.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις