"Πάντα έλεγα όχι σε πρόταση για την εκπομπή του Παπαδόπουλου! Όταν ήταν στον Alpha…"

Στην αποκάλυψη πως αρνιόταν κάθε φορά που την καλούσαν στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” , προχώρησε στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αφορμή για τη συζήτηση που έγινε στον αέρα του Alpha ήταν η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη το σαββατοκύριακο, που είπε ότι είχε μείνει σε γύρισμα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου περίπου 15 ώρες.

«Κάτι ήξερα κι έλεγα πάντα όχι σε αυτή την πρόταση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τότε που ήταν και στο κανάλι μας, ευτυχώς τη γλίτωνα γιατί πάντα ήμουν ή έγκυος ή λεχώνα όταν ήταν στον Alpha και συνυπήρχαμε. Τους έλεγα… ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να είμαι τόσες ώρες σε ένα γύρισμα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις