Νίκος Ταχιάος: Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο δεύτερος

Νίκος Ταχιάος: Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο δεύτερος

Μία μέρα με τη νίκη του στον πρώτο γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Nίκος Ταχιάος, έκανε το πρώτο του σχόλιο.

Όπως τονίζει ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο δεύτερος.

Παράλληλα αναφέρει ότι η «περίφημη "ενσωμάτωση" βαδίζει σαν χελώνα» και πως καταλαβαίνει τους Γιώργο Ορφανό και Κωνσταντίνο Ζέρβα, που όπως λέει, έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται.

«Καλημέρα, μία ωραία εβδομάδα που θα οδηγήσει στην μεγάλη νίκη ξεκίνησε για μένα πολύ νωρίς, όπως κάθε πρωί.

Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο δεύτερος με τον οποίον θα αναμετρηθούμε σε μία μάχη που ελπίζω να αποδειχθεί τουλάχιστον ευπρεπής.

Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι η περίφημη "ενσωμάτωση" βαδίζει σαν χελώνα. Καταλαβαίνω και τον Γιώργο και με τον Κωνσταντίνο που έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται.

Κυρίως όμως πρέπει να διαμαρτύρονται οι πολίτες που 16 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν το αποτέλεσμα.

Στον 21ο αιώνα ζούμε, τι στο καλό;», αναφέρει σε σχόλιο στο facebook, ο κ. Ταχιάος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις