Ανακαλούνται οχήματα Ford Ranger και Mercedes C-class και E-class

Ανακαλούνται οχήματα Ford Ranger και Mercedes C-class και E-class

Στην ανάκληση 1.465 εισαγόμενων οχημάτων Ford Ranger προχωράει η China Automobile Trading Co., Ltd., στην πόλη Τιαντζίν στην Κίνα, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή ελέγχου της αγοράς.

Πρόκειται για 400 οχήματα Ford Ranger που κατασκευάστηκαν μεταξύ της 7ης Μαρτίου και της 13ης Απριλίου του 2018.

Οι σιαγώνες των μπροστινών φρένων στα οχήματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στα εφαρμοζόμενα ποιοτικά στάνταρτ κι αναμένεται να παρουσιάσουν ρωγμές, που μπορούν να προκαλέσουν διαρροή υγρών, αυξάνοντας την απόσταση που απαιτείται για την ακινητοποίηση του οχήματος.

Ανάκληση 6.406 οχημάτων C-class και E-class από την Mercedes-Benz

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz άρχισε την ανάκληση 6.406 οχημάτων της που έχουν εισαχθεί στην κινεζική αγορά, μετά τον εντοπισμό ενός προβλήματος κλειδώματος στην μπροστινή θέση.

Η Mercedes-Benz (China) Automotive Sales Co., ανακαλεί οχήματα του μοντέλου C-class, τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ του 2015 και του 2017, αλλά και του μοντέλου E-class που παρήχθησαν μεταξύ του 2016 και του 2017, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή ελέγχου στην κινεζική αγορά.

Πηγή: newsbeast.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις