Π. Λεκάκης: Θα μείνουμε παρόντες στην πόλη και τον δήμο για μια "Θεσσαλονίκη Πρώτη"

Π. Λεκάκης: Θα μείνουμε παρόντες στην πόλη και τον δήμο για μια

Τις ευχαριστίες που προς όλους εκείνους που στήριξαν την υποψηφιότητά του εξέφρασε ο Πέτρος Λεκάκης, ο οποίος παράλληλα συνεχάρη και τους δύο υποψήφιους που πέρασαν στον β' γύρο των εκλογών.

Σε δήλωσή του ο κ. Λεκάκης σημειώνει μεταξύ άλλων πως "τα όσα έγιναν εις βάρος της παράταξής μας ειδικά τον τελευταίο προεκλογικό μήνα δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Ωστόσο, μείναμε όρθιοι και θα μείνουμε παρόντες στην πόλη και το δήμο για μια “Θεσσαλονίκη Πρώτη”".

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Λεκάκη:

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά από το βάθος της καρδιάς μου όλους τους Θεσσαλονικείς που στις δημοτικές εκλογές ψήφισαν την παράταξή μας “Θεσσαλονίκη Πρώτη”. Επίσης, όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μου οι οποίοι ως την τελευταία στιγμή έμειναν δίπλα στην παράταξη και έδωσαν έναν καθαρό και έντιμο εκλογικό αγώνα.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους δύο συνυποψηφίους μου που περνούν στον 2ο γύρο για την επιτυχία τους.

Στη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» δώσαμε έναν εκλογικό αγώνα με συνέπεια, καθαρές θέσεις και βλέμμα και ήθος απέναντι σε πιέσεις κομμάτων και συστημάτων με μοναδικό στόχο η Θεσσαλονίκη να διατηρήσει την αυτοδιοικητική της παρακαταθήκη και ανεξαρτησία. Ώστε για την πόλη να αποφασίζει η ίδια και όχι τα κόμματα.

Τα όσα έγιναν εις βάρος της παράταξής μας ειδικά τον τελευταίο προεκλογικό μήνα δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Ωστόσο, μείναμε όρθιοι και θα μείνουμε παρόντες στην πόλη και το δήμο για μια “Θεσσαλονίκη Πρώτη”".

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις