Καβάλα: Η ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων

Καβάλα: Η ετήσια  μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο Καβάλας η ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας «Ψάχνοντας τη σοφίτα», με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων. Παρουσιάστηκαν χοροί και τραγούδια Μεταξάδων Θράκης, Δυτικής Θράκης, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Φλώρινας, Βόρειας Θράκης και Θάσου.

Το Λ.Ε.Κ. θα συμμετάσχει φέτος το καλοκαίρι σε Φεστιβάλ για τα 40 χρόνια του Λ.Ε. Ορεστιάδας και στα Αμμουλιανιώτικα 2019 ενώ ετοιμάζεται για τη μεγάλη αποστολή του στη μακρινή Ιαπωνία, και συγκεκριμένα στο Τόκυο για να συμμετάσχει σε Φολκλορικό Φεστιβάλ του Δήμου Μινάτο – Τόκυο 2019, όπως ανέφερε στο χαιρετισμό της η πρόεδρός του, Μαρίνα Φιλιππίδου.
Η παράσταση του ΛΕΚ στο Κάστρο Καβάλας έκλεισε με φινάλε που συμμετείχαν οι χορευτές και χορεύτριες όλων των τμημάτων του.

Το Λύκειο ευχαριστεί θερμά όλους τους χορευτές, τους χοροδιδάσκαλους Χρόνη Ιωαννίδη, Ιωάννα Βασιλειάδου και Μαρία Κουρούνη, τους μουσικούς «Τα Παιδιά της Παράδοσης», την Στέλλα Φουρναράκη «Μάνα» για το θεατρικό δρώμενο, τα μέλη του ΔΣ, την εκπρόσωπο του ΛΕΚ στο Κεντρικό Λύκειο κ. Ντόρα Καλαντζή, αλλά και όλους τους Καβαλιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις