"Αρνήθηκε την πρόταση της Σταντάρ για Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ"

Την πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για τον Ελ Καντουρί φέρεται να αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ του Βελγίου.

Ηταν γνωστό το ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο και τα βελγικά ΜΜΕ σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ δέχτηκε επίσημη πρόταση για τον Μαροκινό, ωστόσο δεν την δέχτηκε.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως: «Η Σταντάρ Λιέγης κατέθεσε επίσημη πρόταση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί. Η απάντηση της ελληνικής ομάδας ήταν αρνητική. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ για να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης. Παρά την αρνητική απάντηση υπάρχει η εκτίμηση ότι η Σταντάρ Λιέγης θα επανέλθει και τελικά θα αποκτήσει τον Ελ Καντουρί»

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις