Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον φοιτητή που κρεμάστηκε στις φοιτητικές εστίες - Είχε αφήσει σημείωμα

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον φοιτητή που κρεμάστηκε στις φοιτητικές εστίες - Είχε αφήσει σημείωμα

Η κηδεία του θα γίνει στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε κλίμα βαθειάς οδύνης κηδεύεται στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καλλιθέα Τριχωνίδας ο 23χρονος φοιτητής Β.Μ που βρέθηκε απαγχονισμένος χθες το μεσημέρι στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία Πατρών. Τον 23χρονο από την Αιτωλοακαρνανία τον έψαχναν οι γονείς του γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη.

Εντοπίστηκε κρεμασμένος μέσα στο δωμάτιο από αυτοσχέδιο βρόγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φοιτητής είχε αφήσει σημείωμα σε εμφανές σημείο του δωματίου στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στην αυτοκτονία.

Ως προς τον χρόνο του θανάτου του η πρώτη εκτίμηση της ιατροδικαστού που εξέτασε την σορό του είναι ότι ήταν νεκρός από το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή: thebest

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις