Χανιά: Υπέρβαρη τουρίστρια κατέβηκε σε παραλία, αλλά... κάλεσε την πυροσβεστική για να ανέβει

Χανιά: Υπέρβαρη τουρίστρια κατέβηκε σε παραλία, αλλά... κάλεσε την πυροσβεστική για να ανέβει

Μία περιπέτεια είχε Γερμανίδα τουρίστρια, στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, κατέβηκε σε απόκρημνη παραλία της Κρήτης στο Μπάλο Χανίων, αλλά αδυνατούσε να ανέβει και πάλι το μονοπάτι και κάλεσε την πυροσβεστική.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε, σύμφωνα με το Cretalive, πως η τουρίστρια από τη Γερμανία, με την παρέα της, κατέβηκε το μονοπάτι στο σημείο, κι αφού όλοι απόλαυσαν τη Φύση, επιχείρησαν να επιστρέψουν ανεβαίνοντας το ίδιο μονοπάτι. Η προσπάθεια αυτή αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για την γυναίκα, η οποία λόγω του βάρους της αδυνατούσε να ανέβει, ενώ ούτε η βοήθεια από τους φίλους της έφερε αποτέλεσμα.

Ετσι, ανέλαβαν οι πυροσβέστες που κάτω από τον καυτό ήλιο, κατέβηκαν το μονοπάτι και ανέβασαν την υπέρβαρη τουρίστρια, την οποία περίμενε ασθενοφόρο στο πάρκινγκ, προκειμένου να τη μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις