Ο Αντίλ Ραμί απαντά στο ξέσπασμα της Πάμελα Αντερσον - Τι λέει για τον χωρισμό τους

Ο Αντίλ Ραμί απαντά στο ξέσπασμα της Πάμελα Αντερσον - Τι λέει για τον χωρισμό τουςΜέσω Instagram έχουν αποφασίσει να χωρίσουν η Πάμελα Αντερσον και ο Αντίλ Ραμί. Γιατί μετά την αποκάλυψη της ηθοποιού για το τέλος της σχέσης τους, με μια ανάρτηση, ο ποδοσφαιριστής…

 

Η Άντερσον ξέσπασε κατά του πρώην αγαπημένου της, αποκαλύπτοντας τον χωρισμό τους. «Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα ψέμα. Εξαπατήθηκα. Ζούσε διπλή ζωή», έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ασπρόμαυρη φωτογραφία, από ένα τρυφερό στιγμιότυπο σε δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. Την ίδια φωτογραφία, από παλιές ευτυχισμένες στιγμές του, δημοσίευσε και ο Ραμί απαντώντας στις κατηγορίες της.

Ραμί: Σέβομαι την Πάμελα, δεν κάνω διπλή ζωή
«Ενας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολο. Οπως συχνά, σε τέτοιες καταστάσεις, μπορεί να κυριαρχήσουν τα συναισθήματα και να εκφραστούν υπερβολικά πράγματα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αντίλ Ραμί, προσθέτοντας ότι σέβεται βαθιά την Πάμελα Αντερσον.

 

«Εχει πεποιθήσεις, είναι ειλικρινής στους αγώνες της και η αγάπη μου για εκείνη ήταν πάντα ειλικρινής. Αυτό είναι που θέλω να θυμάμαι», αναφέρει για την ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους στα social media. Υπενθυμίζεται ότι για χάρη του Ραμίλ η Πάμελα Αντερσον είχε αφήσει το Μαλιμπού και είχε εγκατασταθεί στη Γαλλία.

«Σε καμία περίπτωση δεν κάνω διπλή ζωή. Είμαι απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους, Σιντονί, για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό. Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση», παραδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής και ζήτησε διακριτικότητα «αν και είμαι πληγωμένος».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις