Π. Κοκκόρης: Προτίμησε τον χαιρετισμό στον Καραμανλή από την προβολή του

Π. Κοκκόρης: Προτίμησε τον χαιρετισμό στον Καραμανλή από την προβολή του

Στη χθεσινή παρουσίαση, των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος βουλευτής, Παναγιώτης Κοκκόρης επέλεξε να μεταδώσει ένα διαφορετικό μήνυμα από αυτά που τον τελευταίο καιρό έχουμε συνηθίσει.

Μόλις κλήθηκε να ανέβει στο βήμα του Βελλιδειόυ, εκείνος θυσίασε ένα κομμάτι του χρόνου προβολής του στη γιγαντοοθόνη, προτιμώντας να πλησιάσει τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για να του αποδώσει τιμητικό χαιρετισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής στο παρελθόν στέρησε από τον κ. Κοκκόρη την εκλογή του τρεις ολόκληρες  φορές, καθώς ως αρχηγός κόμματος έπαιρνε την βουλευτική έδρα του τελευταίου εκλεγμένου υποψηφίου στην Α’ Θεσσαλονίκης, που τύχαινε να είναι ο κ. Κοκκόρης. Παρόλα αυτά εκείνος δεν έκανε ποτέ αρνητικές δηλώσεις προς τον πρώην Πρωθυπουργό.

Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, όταν σε συνέντευξη ρώτησαν τον κ. Κοκκόρη, πως νιώθει απέναντι στον πρώην Πρωθυπουργό καθώς του στέρησε τόσες φορές τη βουλευτική έδρα, εκείνος απάντησε ότι “είναι τιμή του” και απέφυγε για ακόμη μια φορά να εκφράσει δυσαρέσκεια. Τόνισε αντίθετα ότι λειτουργούσε πάντοτε ως “στρατιώτης” με γνώμονα το κοινό καλό.

Αρκετοί σχολίασαν ότι τέτοιες στάσεις αξιοπρέπειας, δεν βλέπουμε συχνά τον τελευταίο καιρό.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις