Φαίη Σκορδά για τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: "Είμαστε όλοι μουδιασμένοι"

Φαίη Σκορδά για τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Η Φαίη Σκορδά, είναι γνωστό πως κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα και αρκετές φορές περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών της στη Χαλκιδική, την οποία λατρεύει. Η παρουσιάστρια είναι σοκαρισμένη με…

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο στούντιο του “Πρω1νού”, καθώς είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τους συνεργάτες της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε και στην κακοκαιρία που ξέσπασε στη Χαλκιδική, τονίζοντας πως τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της είναι μουδιασμένοι από τα όσα έγιναν.

«Καλησπέρα σε όλους, όπως βλέπετε είμαστε στο πλατό, το οποίο είναι τελείως διαφορετικό, το ετοιμάζουμε. Μουδιασμένοι όλοι βεβαία σήμερα, με όλα αυτά που έγιναν στην Χαλκιδική. Δεν υπάρχουν λόγια», λέει, μεταξύ άλλων στα βίντεο που δημοσίευσε μέσω InstaStories.

 {youtube}OgHEQfY4YJY{/youtube}

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις