Η Elisabetta Gregoraci απολαμβάνει την εργένικη ζωή στην παραλία (φωτό)

Η Elisabetta Gregoraci απολαμβάνει την εργένικη ζωή στην παραλία (φωτό)Η πρώην σύζυγος του ισχυρού άνδρα της F1, Flavio Briatore, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε πολυτελές θέρετρο

Με τον 8 ετών γιο της, Falco Nathan, βρέθηκε σε πολυτελές θέρετρο το μοντέλο Elisabetta Gregoraci. Η Elisabetta, πρώην σύζυγος του ισχυρού άνδρα της F1, Flavio Briatore, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της στην ακροθαλασσιά.

Φορώντας ένα μπικίνι που αναδείκνυε τα κάλλη της, φαινόταν ήρεμη και χαλαρή ενώ δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό το κινητό της. Flavio Briatore και Elisabetta Gregoraci έπειτα από εννιά χρόνια γάμου και κοινής πορείας, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2018 βάζοντας «τίτλους» τέλους στον γάμο τους.

 elis4

elis3

elis2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
protothema.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις