Ο Αρκάς ηρέμησε...

Τα περισσότερα σκίτσα του είναι στο πνεύμα τού «παλιού Αρκά». Ελάχιστα τα πολιτικά του σχόλια –αν και το τελευταίο τριήμερο παρουσιάζουν αύξηση. Κι αυτά υπαινικτικά. Περισσότερο κοντά στο αντι-Συριζα χιούμορ του των τελευταίων ημερών είναι εκείνο στο οποίο ο Προφήτης λέει κουνώντας το δάχτυλο: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο..
χαίρεται. Εκτός αν εξαντλήσει την τετραετία». Πιο ήρεμα (αλλά όχι εντελώς) και τα σχόλια των ακολούθων της σελίδας τους. Ένας από αυτούς απευθύνεται σε όσους επικροτούσαν την «πολιτική γραμμή» τού δημοφιλούς σκιτσογράφου: «Τα καταφέρατε και πέρασε η προπαγάνδα και βγήκε η ΝΔ, ο σκοπός σας εκπληρώθηκε. Τώρα τι θα λέγατε να ξαναγυρίσετε τον Αρκά εκεί που τον αγαπήσαμε;».
- διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τα σκίτσα του Αρκά στο harddog ΕΔΩ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις