Τραγική εικόνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Έκαναν ανακαίνιση και παράτησαν τα έπιπλα στο πεζοδρόμιο (ΦΩΤΟ)

Τραγική εικόνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Έκαναν ανακαίνιση και παράτησαν τα έπιπλα στο πεζοδρόμιο  (ΦΩΤΟ)Ασυνείδητοι πετούν ό,τι βρουν στο πεζοδρόμιο. Απίστευτη εικόνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Κάτοικος στη Θεσσαλονίκη, έκανε ανακαίνιση και επέλεξε να πετάξει τα χαλασμένα έπιπλα και στρώματα στον πεζοδρόμιο. Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο facebook, στην ομάδα ''Active Thessaloniki'', από την οδό Ολύμπου , στρώματα και έπιπλα, τα οποία τα παράτησαν σε πεζοδρόμιο, δημιουργούν μια αντιαισθητική εικόνα, προκαλώντας συνθήκες μόλυνσης κι ασχήμιας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις