Μουσικός γίνεται ο ραδιοφωνικός σταθμός News 24/7

Μουσικός γίνεται ο ραδιοφωνικός σταθμός News 24/7

Μουσικό θα είναι πλέον το ραδιόφωνο News 24/7, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία στους εργαζόμενους. Ο σταθμός σταμάτησε να μεταδίδει ενημερωτικό περιεχόμενο και γίνεται μουσικός.

«Η Πολιτεία και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να δώσουν μια ξεκάθαρη λύση στο τοπίο των ραδιοφωνικών αδειών, προκαλώντας και σε αυτό το πεδίο την αίσθηση της αβεβαιότητας και της μη ρύθμισης ενός κομβικού για τα ΜΜΕ τομέα όπως είναι το ελληνικό ραδιόφωνο» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ιδιοκτήτρια εταιρεία 24MEDIA και προσθέτει πως έπειτα από δύο χρόνια «προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία ενός νέου μουσικού σταθμού, παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης της επένδυσης και ανάπτυξης στο ραδιοφωνικό τομέα».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις