28ο Αντάμωμα Σαρακατσάνων στο Σλίβεν της Βουλγαρίας

28ο Αντάμωμα Σαρακατσάνων στο Σλίβεν της Βουλγαρίας

Ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Θράκης διοργανώνει διήμερη εκδρομή στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Σλίβεν για το 28ο Αντάμωμα των Σαρακατσάνων, στις 24-25 Αυγούστου.

Το αντάμωμα διοργανώνει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Συλλόγων Σαρακατσάνων Βουλγαρίας και θα γίνει στη θέση Καραντίλα της πόλης Σλίβεν.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το πρωΐ με Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Ιωαννίκειο. Θα ακολουθήσουν αναβίωση εθίμων και η επίδειξη των χορευτικών συγκροτημάτων των συλλόγων της Βουλγαρίας και της Ελλάδας, τους οποίους θα εκπροσωπήσει επάξια ο Μορφωτικός Σύλλογος των Εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσάνων και γλέντι στο στην πόλη Σλίβεν, με μουσικούς από την Ελλάδα.
Είναι μια εκδήλωση που κατακλύζεται από τους Σαρακατσάνους της Βουλγαρίας, αλλά και της Ελλάδας, οι οποίοι είναι μάλιστα και αρκετοί συγγενείς με τους Σαρακατσάνους της Βουλγαρίας.
Η τιμή που θα πρέπει να πληρώσει το κάθε άτομα είναι στα 65 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή και μεταφορά.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Προέδρου των Σαρακατσάνων Θράκης, Γιώργου Νάκου 693 89 43 207

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις