Θάνου: Θα παραμείνω στην Επιτροπή Ανταγωνισμού (vid)

Θάνου: Θα παραμείνω στην Επιτροπή Ανταγωνισμού (vid)

«Δεν ήταν κομματική η επιλογή του προσώπου μου» επιμένει η Βασιλική Θάνου, η οποία μιλώντας σε πρωινή εκπομπή επισήμανε ότι παραμένει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η κ. Θάνου, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», για την απομάκρυνσή της από την θέση του προέδρου στη Επιτροπή Ανταγωνισμού, διευκρίνισε ότι θεωρεί τον εαυτό της ως «έκπτωτο Πρόεδρο» επισημαίνοντας ότι θα περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης καθώς θεωρεί την απομάκρυνση της παράνομη.

Μιλώντας για την απάντηση της ΕΕ σε επιστολή της, υπογράμμισε ότι είναι μια πρώτη απάντηση που κρατά ίσες αποστάσεις κι ότι η επιστολή της έχει παραπεμφθεί στις αρμόδιες νομικές υπηρεσίες οι οποίες θα απαντήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, υπάρχει ανάλογο προηγούμενο, αυτό της Ουγγαρίας, περίπτωση στην οποία η ΕΕ έκρινε παράνομη την απόφαση της ουγγρικής Κυβέρνησης.

Η Βασιλική Θάνου δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση Μητσοτάκη αν παραμείνει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ενώ ερωτώμενη για την κριτική που δέχεται από κυβερνητικά στελέχη, υποστήριξε ότι ουδέποτε υπήρξε κομματικό πρόσωπο κι αυτό το απέδειξε κατά τη διάρκεια της 8μηνης θητείας της.

Ο μόνος λόγος για την απόφαση απομάκρυνσής της, σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι αποτελεί πρόσωπο, το οποίο δεν είναι αρεστό στη νέα κυβέρνηση και καταλόγισε την έντονη κριτική που δέχεται στην εμπάθεια που τρέφουν στο πρόσωπο της κάποιοι κύκλοι της Δικαιοσύνης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις