Ο Edward Norton σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο «Motherless Brooklyn» – Το πρώτο trailer (video)

Ο Edward Norton σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο noir δράμα εποχής, «Motherless Brooklyn», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Jonathan Lethem που κυκλοφόρησε το 1999. Παρά το γεγονός ότι στο βιβλίο τα γεγονότα διαδραματίζονται στη δεκαετία του ’90, στην ταινία η ιστορία τοποθετείται στη δεκαετία του ’50 στη Νέα Υόρκη.

Η τανία διηγείται την ιστορία του ντετέκτιβ, Lionel Essrog (Edward Norton) με σύνδρομο Τουρέτ, που προσπαθεί να διαλευκάνει τον φόνο του μέντορα και φίλου του, Frank Minna (Bruce Willis).

Το cast πλαισιώνουν οι Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Willem Dafoe, Ethan Suplee και Leslie Mann.

Το πρώτο trailer από τη Warner Bros. Pictures:

Φωτογραφίες: imdb.com

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις