Νατάσσα Μποφίλιου: Με μαγιό και χωρίς ρετούς στην παραλία

Νατάσσα Μποφίλιου: Με μαγιό και χωρίς ρετούς στην παραλίαΗ Νατάσσα Μποφίλιου δεν είναι μόνο μία υπέροχη ερμηνεύτρια, αλλά και μία κούκλα γυναίκα!

Την έχεις συνηθίσει να ερμηνεύει με τον δικό της μαγικό τρόπο τραγούδια που αποτελούν σήμα κατατεθέν για την έντεχνη μουσική.

Την έχεις δει όμως σε πιο χαλαρή στιγμή; Στην προσωπική της ζωή μήπως; Ρίξε μία ματιά στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και θα πάθεις πλάκα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει καταφέρει να χάσει κάποια παραπανίσια κιλά που είχε και τολμά και δημοσιεύει σέλφι φωτογραφία της την ώρα που φορά ένα εκπληκτικό μπικίνι και είναι στην παραλία.

Η Νατάσσα για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της είχε δηλώσει στο περιοδικό Omikron: «Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…».

Είναι μία κούκλα. Δε συμφωνείτε;

 

 

altsantiri.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις