Διακοπές ρεύματος σήμερα σε Άνω Τούμπα και Θέρμη

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε Άνω Τούμπα και Θέρμη

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για σήμερα στην Άνω Τούμπα και στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, από τις 8:00 έως τις 11:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή της Άνω Τούμπας και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Δορυλαιου - Χανδρινου - Επιδαύρου - Αν. Ρωμυλίας κ.λ.π. επίσης από τις 11.00 έως τις 13.00 οι καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ των οδών Διαγόρα - Φιλολαου - Πολυγνώτου - Πολυβίου Ιστορικου κ.λ.π.

Ακόμα, από τις 12:30 έως τις 15:30 διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένης στη Μίκρα και συγκεκριμένα σε τμήμα της Δ.Κ. Ν. ρυσσιου και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Εθν. Αντίστασης - Μεταμορφώσεως - Καραβαγγέλη - 28ης Οκτωβρίου κ.λ.π. συμπεριλαμβανομένων και των οδών Κων/πολεως - Ντεην - Κύπρου κ.λ.π.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις