Κανονικά κατεβαίνει η ΑΕΚ Τρίπολης

Κανονικά κατεβαίνει η ΑΕΚ Τρίπολης

Κανονικά θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας η ΑΕΚ Τρίπολης.

Η νεοφώτιστη, ποδοσφαιρική ομάδα, θα τοποθετηθεί κανονικά στην κληρωτίδα του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής και θα επιδιώξει να πετύχει τους στόχους της, στον δύσκολο αυτό όμιλο.

Αυτό, αποκάλυψε ο πρόεδρος του δ.σ. της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο οποίος και μίλησε σήμερα το πρωί, στην ΕΡΤ Τρίπολης και στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή».

«Το ζήτημα της συμμετοχής ή μη, για εμάς, τέθηκε το καλοκαίρι και όχι τώρα που μας έβαλαν στον 6ο όμιλο. Τότε εμείς, πήραμε την απόφαση και όχι τώρα», είπε με έμφαση ο κ. Βαλασόπουλος, που κάλεσε άπαντες να στηρίξουν την προσπάθεια του ιστορικού αυτού σωματείου.

«Η ΑΕΚ Τρίπολης διαθέτει ουκ ολίγα τμήματα και προσφέρει μεγάλο αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο στην περιοχή και για το λόγο αυτό, θέλουμε βοήθεια και στήριξη», δήλωσε ο κ. Βαλασόπουλος.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις