Εκδήλωση απονομής του τίτλου Πιστοποίησης Ποιότητας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εκδήλωση απονομής του τίτλου Πιστοποίησης Ποιότητας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εκδήλωση για την απονομή του τίτλου Πιστοποίησης Ποιότητας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η απονομή θα γίνει από τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, καθηγητή Παντελή Κυπριανό, στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Στυλιανό Δ. Κατρανίδη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν τόσο ο κ. Κατρανίδης και ο κ. Κυπριανός, όσο και ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ), καθηγητής Δημήτριος Κυρκιλής.

Μετά την τελετή απονομής θα ακολουθήσει ενημέρωση των Προέδρων και των Ομάδων Εσωτερικής Αξιολόγησης των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από τη Γενική Διευθύντρια της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας, δρ. Χριστίνα Μπέστα, για τη διαδικασία που αφορά την Πιστοποίηση των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις