Παντού υπάρχει ένα «αφεντικό» και ένας «ρουφιάνος»

σκίτσο: Α. Πετρουλάκης (protagon /09.10.2019)
Νομίζω ότι αν όλοι γυρίσουμε πίσω και θυμηθούμε τη ζωή μας στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στον χώρο δουλειάς μας, θα δούμε ένα μοτίβο να επαναλαμβάνεται. Παντού υπάρχει ένα «αφεντικό» (ή δάσκαλος ή καθηγητής ή διευθυντής), πέντε που κοιτούσαν τη δουλειά τους, ένας μαλάκας που σε μια κρίσιμη στιγμή έκανε την έκπληξη και ξηγιόταν ωραία, ένας ωραίος τύπος που σε κάποια..
κρίσιμη στιγμή έκανε την έκπληξη και ξηγιόταν σα μαλάκας, ένας ρουφιάνος που έγλειφε και έδινε, ένα παλληκάρι που τον άρχιζε στις μάπες, ένας πιο ιντελεκτουέλ επαναστάτης που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, ένας παπάρας που έλεγε μόνο καφρίλες, τρεις που δεν καταλάβαιναν τι γίνεται και πάει λέγοντας..
- διαβάστε τη συνέχεια στο μπλογκ agitatoras EΔΩ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις