Στο ετήσιο συνέδριο της MACRON ο Αστέρας Τρίπολης

Στο ετήσιο συνέδριο της MACRON ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Κενές και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, κ. Νίκος Γαλανακόπουλος συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριο της MACRON, το οποίο πραγματοποιείται στην πόλη Μπριζ του Βελγίου. Ανάμεσα σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο ΑΣΤΕΡΑΣ εκπροσωπείται και φέτος στο ετήσιο συνέδριο της MACRON, της εταιρίας που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Κενές και ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Νίκος Γαλανακόπουλος είχαν επαφές με τον Διευθυντή Marketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Λάζαρο Μπαχτσεβάνο, τον Sports Marketing Manager της MACRON, κ. Francesco Martinelli και τον Διευθυντή Marketing του ΑΠΟΕΛ, κ. Γιώργο Λυκούρη.

Παρουσία και του CEO της εταιρίας MACRON, κ. Gianluca Pavanello, αλλά και όλων των συνέδρων, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη θέση του στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.asterastripolis.gr

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις