Λέσβος: Μετέφερε ναρκωτικά με αεροπλάνο!

Λέσβος: Μετέφερε ναρκωτικά με αεροπλάνο!

Θρασύς αποδείχθηκε ένας 51χρονος, ο οποίος αγόρασε «σκληρά» ναρκωτικά από περιοχή της Αττικής με σκοπό να τα διαθέσει προς πώληση στη Λέσβο.

Δεν δίστασε μάλιστα να ταξιδέψει το πρωί της Τρίτης με αεροπλάνο έχοντάς τα στις τσέπες του!

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν για την επικείμενη… αεροπορική μεταφορά των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών περίμεναν στον αερολιμένα της Μυτιλήνης τον 51χρονο και, μόλις αποβιβάστηκε, τον σταμάτησαν για έλεγχο με αποτέλεσμα να βρουν πάνω του δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 36,4 γραμμάρια ηρωίνης και 2,8 γραμμάρια κοκαΐνης!

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο επίδοξος διακινητής ομολόγησε ότι τις είχε αγοράσει στην Αττική με σκοπό τις διαθέσει σε άγνωστους αγοραστές έναντι αμοιβής κι έτσι, μετά την σύλληψή του, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις