Χαραλαμπίδης: Ήμασταν τραγικοί αμυντικά, πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά

Χαραλαμπίδης: Ήμασταν τραγικοί αμυντικά, πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα του Δικεφάλου από την Μπεσίκτας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του ήταν τραγική αμυντικά και πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε βελτίωση στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι με τον τρόπο που παίξαμε αμυντικά δεν είχαμε καμία τύχη για να πάρουμε την νίκη. Ήμασταν τραγικοί αμυντικά. Δώσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα στον αντίπαλο και ευστόχησαν σε 17 από αυτά. Πιστεύω ότι τους αφήσαμε να σκοράρουν πολύ εύκολα. Νομίζω ότι δεν είμαστε τέτοιου είδους ομάδα πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά, έχουμε πολλά παιχνίδια στο μέλλον και πρέπει να βελτιωθούμε».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις