Δύο Σερραίοι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες της Λωζάνης

Δύο Σερραίοι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες της Λωζάνης

Με δύο Σερραίους, τον Χρήστο Μαρμαρέλη και την Ιωάννα Κώτσαλου στην αποστολή της η Εθνική ομάδα θα πάρει μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν από τις 9 έως τις 22 Ιανουαρίου 2020 στη Λωζάνη της Ελβετίας.

Ο Χρήστος Μαρμαρέλης του τμήματος Αλπικού σκι του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, που τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ήταν ο πρώτος Λαμπαδηδρόμος και ο αθλητής που είχε την τιμή να παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα από την Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου και να την παραδώσει με τρεις ακόμα επιλεγμένους αθλητές στους Ελβετούς διοργανωτές στο Παναθηναϊκό στάδιο (Καλλιμάρμαρο), θα συμμετάσχει στο αγώνισμα του Αλπικού σκι και η Ιωάννα Κώτσαλου στο αγώνισμα του Δίαθλου.

Η Ιωάννα Κώτσαλου είναι Σερραία, αθλήτρια του ΓΣ Σέρρες 93 και προπονείται στη Δράμα με προπονητή τον Γιάννη Δημητριάδη. Η Ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος στους αγώνες με δέκα αθλητές,  αριθμός ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα όχι μόνο για τους αγώνες των νέων αλλά γενικά για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ειδικά, στα πολύ δύσκολα αγωνίσματα, όπως το σκι αντοχής και το δίαθλο η Ελλάδα κατάφερε να εξασφαλίσει επτά προκρίσεις, κάτι που αναμφίβολα αποτελεί σπουδαίο γεγονός για τη χώρα μας. Μάλιστα ο αριθμός μπορεί και να αυξηθεί καθώς η Ελλάδα είναι η δεύτερη επιλαχούσα στο σκι αντοχής και στη χιονοσανίδα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να εξασφαλίσουμε ακόμα ένα ή δύο Ολυμπιακά εισιτήρια, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η σύνθεση της Ελληνικής αποστολής που θα πάρει μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων είναι:

Η σύνθεση της ελληνικής αποστολής

Δίαθλο

Ιωάννα Κώτσαλου

Νεφέλη Τίτα

Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου

Άγγελος Αντωνιάδης

Σκι αντοχής

Στυλιανή Γιαννακοβίτη

Ελένη Ιωάννου

Γιώργος Αναστασιάδης

Αλπικό

Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη

Χρήστος Μαρμαρέλης

Ελεύθερο Σκι

Γιώργος Αλμπανίδης

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις