Θεατρική παράσταση για καλό σκοπό σήμερα στον Εύοσμο

Θεατρική παράσταση για καλό σκοπό σήμερα στον Εύοσμο

Παράσταση για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου

«Όλοι μαζί μπορούμε για τον μικρό Θανασάκη». Μ΄ αυτό το απλό και πανανθρώπινο σύνθημα καλούνται όλοι όσοι θέλουν και μπορούν, να συμβάλλουν στην εκστρατεία οικονομικής και ηθικής στήριξης για τον Θανασάκη ο οποίος αν και μικρός παλεύει μ ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας και χρειάζεται την στήριξη και την βοήθεια μας.

Για τον σκοπό αυτό και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού σήμερα στις 20.30 στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου θα ανέβει η θεατρική παράσταση «ΜΝΗΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ»

Πρόκειται για το ιστορικό δράμα της καταστροφής της Σμύρνης, το οποίο θα αναβάσουν η Εφηβική Θεατρική Ομάδα "Γεια Χαρά" του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης "Ο Νέστος και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ευόσμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου.

Κείμενα- Σκηνοθεσία είναι Αναστασία Θυμιοπούλου.

Επιμέλεια Χορών: Γιώργος Κυνηγόπουλος

Τραγουδούν: Χριστίνα Πατζατζή και Κούλα Τεκτονίδου.

Χοράρχης: Ιωάννης Τσάμης

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ.

ΕΙΣΟΔΟΣ 2€

Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στη νοσηλεία και την θεραπεία του Θανασάκη

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις