Νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια: 21 προσαγωγές, 4 συλλήψεις

Νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια: 21 προσαγωγές, 4 συλλήψεις

Σε 21 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο επιχείρησης που διεξήχθη μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα Εξάρχεια. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό πως 4 προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις (3 για διοικητική απέλαση, 1 για κατοχή ναρκωτικών).

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ΟΠΚΕ, της Ομάδας Δράση και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο για την αντιμετώπιση της λεγόμενης μικροεγκληματικότητας στις γειτονιές της Αθήνας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιούν περιπολίες στα Εξάρχεια αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πηγή: ΕΡΤ, με πληροφορίες από γραφείο Τύπου ΕΛ.ΑΣ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις