Κομοτηνή: Στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας φωταγωγήθηκε το κτίριο της ΠΕ Ροδόπης

Κομοτηνή: Στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας φωταγωγήθηκε το κτίριο της ΠΕ Ροδόπης

Με έναν πρωτότυπο τρόπο τίμησε η ΠΕ Ροδόπης την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Επέλεξε, στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας, να φωταγωγήσει σήμερα το βράδυ το κτίριο της πρώην Νομαρχίας στην Κομοτηνή΄, όπου στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες της Π.Ε..

Η πρωτοβουλία ανήκει στον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κο Νίκο Τσαλικίδη. Σε μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως φέτος φωταγωγούν συμβολικά το κτίριο της Νομαρχίας στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, ενώ τις επόμενες μέρες θα αναρτηθούν στις δύο εισόδους  της Κομοτηνής ελληνικές σημαίες προς ένδειξη σεβασμού και τιμής στους ήρωες του ΄21.

«Οι ώρες που περνάμε είναι κρίσιμες και εν μέσω τέτοιων εξελίξεων έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ την αλληλεγγύη και την διάθεση εμψύχωσης.» σημειώνει ο κος Τσαλικίδης και τονίζει: » Σκεφτόμαστε θετικά, δείχνουμε υπομονή και θέληση. Ας είναι αυτή μια δοκιμασία που θα γίνει αφετηρία μιας νέας αρχής για τον τόπο μας». Δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την εταιρεία The Art Of Productions για την συμβολή τους.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις