
Υδατοδρόμια σε Χίο και Οινούσσες εγκρίθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (31/1). Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, που συνεδρίασε στη Σάμο.
Σύμφωνα με το politischios, πρόκειται για τους περιβαλλοντικούς όρους για τα υδατοδρόμια σε Χίο και Οινούσσες, ανάβοντας έτσι το πράσινο φως για την κατασκευή τους στα τρία νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Η εισήγηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος ψηφίστηκε με ψήφους 30 υπέρ και 6 κατά.
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.