Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική
Κουτσομπολιό

Main navigation

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • MEDIA
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • COVID-19

Breadcrumb

  1. Αρχική
  2. Ελλάδα

Κλειστοί δρόμοι τώρα στην Αττική - Τι γίνεται στην Αθηνών - Λαμίας

Τετ, 08/02/2023 - 07:20
Κλειστοί δρόμοι τώρα στην Αττική - Τι γίνεται στην Αθηνών - Λαμίας
Κλειστοι δρόμοι στην Αττική. Τι ισχύει για σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Ο χιονιάς επιμένει και σήμερα στην Αττική, ωστόσο σήμερα η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι σαφώς καλύτερη, με τα προβλήματα, ωστόσο να επιμένουν στα βόρεια, υπερβόρεια προάστια, όπου υπάρχουν κλειστοί δρόμοι και στενά από τα χιόνια.

Κλειστούς δρόμους στο λεκανοπέδιο δεν έχουμε αυτή την ώρα, η κίνηση γίνεται κανονικά σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες, αλλά μόνο για τα ΙΧ.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν τα βαρέα οχήματα που απαγορεύεται να κινούνται σε Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, Η Αττική Οδός, η Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρος Υμηττού και η Περιφερειακή Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρό αυτών οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας παντώς είδους βαρέως οχήματος άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως τα όρια του νομού Αττικής (χ/θ 57,300), λόγω της χιονόπτωσης.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας έχει ληφθεί για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, οδηγοί φορτηγών και λεωφορείων δεν γνώριζαν για την απόφαση, αφού χθες η κυκλοφορία γινόταν κανονικά, και από τις 5 το πρωί πολλά λεωφορεία έφταναν στην Καλυφτάκη και η Τροχαία να τους γύριζε πίσω.

«Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Τροχαίας, από σήμερα 8/2 στις 05:09 και μέχρι νεωτέρας, θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, από τον Α/Κ Καλυφτάκη έως και τα όρια του Ν. Αττικής (57,3ο χλμ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων.

Συνιστούμε στους οδηγούς:

Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας.

Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900.

Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075»

Πηγή άρθρου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαβάστε το πλήρες άρθρο πατώντας εδώ

Σχετικά νέα

  • Μεγάλη φωτιά στους Φούρνους - Είναι ορατή από Ικαρία και Σάμο
  • Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τι δείχνει το βίντεο από το διαμέρισμα του λογιστή που τράβηξε η 50χρονη
  • Θεσσαλονίκη: 20 μήνες με τριετή αναστολή σε μαιευτήρα που συνέθλιψε το κρανίο βρέφους
  • Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Βρετανού με… αμερικανικό ενδιαφέρον
  • Κως: Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών – Δύο νεκροί, 24 διασωθέντες

Ετικέτες

  • Ελλάδα

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Κουτσομπολιό

  • Επικοινωνία
  • Ειδήσεις
  • Οροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου

Κατηγορίες

  • Αρχείο Ειδήσεων
  • Γλωσσάρι

Χρήσιμα

  • Συνταγές για σούπες
  • Νηστίσιμες συνταγές
  • Συνταγές για γλυκά
  • Tupperware
  • Αγγελίες
  • Συνταγές
  • Ασφάλεια αυτοκινήτου
  • Καιρός
  • Ονειροκρίτης
  • Παραμύθια
  • Bitcoin news
  • Ζώδια
  • Ασκήσεις Μαθηματικών

Ακολουθήστε μας

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

© 2023 - Κουτσομπολιό - Nέα & ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, Gossip, Lifestyle, Μόδα, Σταρ, Σχέσεις, Ζώδια, Media, Υγεία και Ομορφιά, Συνταγές, Viral.

Powered by Linux - Created with ♥ by WebZein