Στο εδώλιο σήμερα εκ νέου η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη – Εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα

  • Ζήτησε προθεσμία και έλαβε αναβολή για να δικαστεί σήμερα το μεσημέρι
  • Η ανατριχιαστική απολογία της
  • Φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
  • Tης ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η 55χρόνη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Ποινική δίωξη για πλημμελήματα

Έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό της με μία ροζ πετσέτα, η 55χρονη μπήκε την Πέμπτη, στο αυτοκίνητο της ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής.

Αμέσως μετά, παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου όπου η 55χρονη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Έτσι, ζήτησε και έλαβε αναβολή για να δικαστεί σήμερα το μεσημέρι.

Όμως όταν ενημερώθηκε από το Δικαστήριο ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη, να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο, γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες».

Φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πήγε από τα Λιόσια, όπου διαμένει, έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, για να τραυματίσει παιδιά.

Η ανατριχιαστική απολογία της

Ενώπιον του δικαστηρίου η 55χρονη γυναίκα, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος την ενημέρωσε ότι δε θα δικαστεί σήμερα, υποστήριξε πως «την κατηγορούν άδικα».

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα» είπε στο Δικαστήριο κλαίγοντας χωρίς δάκρυα ενώ πρόσθεσε: «Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις