Εξέπνευσε ο άγνωστος άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στα Χανιά

Εξέπνευσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο άντρας ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε την νύχτα της Πέμπτης 16 Αυγούστου στη Λεωφόρο Ηρακλείου έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης.

Η βαρύτητα των εγκαυμάτων που είχε υποστεί ήταν τόσο μεγάλη που – ουσιαστικά – δεν υπήρχαν ελπίδες, ενώ ακόμη και η μεταφορά του σε μονάδα εγκαυμάτων της Αθήνας ήταν αδύνατη.

Στο μεταξύ σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η έρευνα των αστυνομικών αρχών για την ταυτοποίησή του και την εξακρίβωση της αιτίας που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν τον έχει αναζητήσει κάποιος, ενώ τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα.

Πηγή: Flashnews

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις