Φωτάκια, χρώματα, κουδουνίσματα γύρω από μία αστραφτερή μπίλια – Αυτό είναι το πρώτο μουσείο Φλίπερ στην Ελλάδα (εικόνες)

Bally table, Pinball ή αλλιώς… Φλίπερ. Πρωταγωνίστρια μία αστραφτερή μπίλια, μέσα σε έναν κόσμο από φωτάκια, χρώματα, κουδουνίσματα, μοχλούς, μουσικές και buzzers.

Στο πρώην «Μέδουσα» της οδού Μακρή 2 στην περιοχή της Ακρόπολης, δίπλα από το θέατρο Σφενδόνη, άνοιξε το πρώτο μουσείου Φλίπερ της χώρας, το Athens Pinball Museum.

Το μουσείο μας παρουσιάζει πάνω από 100 φλίπερ από το 1958 ως το 2007, τα οποία δεν βρίσκονται εκεί μόνο για να τα βλέπεις, αλλά και για να παίζεις όσο αντέχεις.

Στην είσοδο δεσπόζει το ταμπλό από το φλίπερ «Tommy», που πήρε το όνομά του από το τυφλό και κωφό παιδί που έπαιζε φλίπερ τη δεκαετία του ’60, από το οποίο εμπνεύστηκαν και οι The Who την ομώνυμη ροκ όπερα το 1969.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις