Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας, η επόμενη μέρα: Οι καταστροφές οχημάτων και κτιρίων (εικόνες)

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η καταδρομική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας το βράδυ της Δευτέρας, από μεγάλη ομάδα κουκουλοφόρων.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να παραδοθούν στις φλόγες πέντε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τρία υπηρεσιακά οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος και ένα βανάκι μεταγωγών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών επί της Πλατείας Λαυρίου, ενώ μαύρισμα υπέστη από βόμβα μολότοφ και η σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας.

Η επόμενη μέρα μαρτυρά τις εκτεταμένες καταστροφές.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις