Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Άνδρας εκτέλεσε με καραμπίνα την εν διαστάσει 24χρονη σύζυγό του (video)

  • Το έγκλημα συνέβη στη Χρυσομαλλούσα, δηλαδή στο κέντρο της Μυτιλήνης, το πρωί της Πέμπτης (23/5)
  • Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πρόσφατα αλλά μετά το γάμο άρχισαν οι τριβές και οι καυγάδες
  • Το δράμα στην υπόθεση είναι ότι το εν διαστάσει ζευγάρι έχει και ένα ανήλικο κοριτσάκι

Τραγικό έγκλημα σημειώθηκε στη Μυτιλήνη, όπου 25χρονος άνδρας δολοφόνησε με καραμπίνα την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό της.

Το άγριο φονικό έγινε το πρωί της Πέμπτης (23/5) στη Χρυσομαλλούσα, δηλαδή στο κέντρο της Μυτιλήνης. Λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη. Το δράμα στην υπόθεση είναι ότι το εν διαστάσει ζευγάρι έχει και ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Αναμένονται και οι ανακοινώσεις της αστυνομίας, ώστε να γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά γι’ αυτή την τραγωδία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι είχε διαφορές και γι’ αυτό τον λόγο δεν ζούσαν μαζί. Το ανησυχητικό είναι πως στη χώρα αυτά τα τραγικά γεγονότα έχουν αυξηθεί…

Όλοι στο χωριό του 25χρονου συζυγοκτόνου μιλούν, πάντως, με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, αφού προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια και έχουν εκπλαγεί για την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το ζευγάρι είχε παντρευτεί πρόσφατα αλλά μετά το γάμο άρχισαν οι τριβές και οι καυγάδες. Απέκτησαν ένα παιδί, αλλά τα πράγματα όπως έλεγαν άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον δεν βελτιώθηκαν. Όπως είπαμε, κανείς δεν φανταζόταν ότι πως ο 25χρονος θα έφτανε στο σημείο να γίνει συζυγοκτόνος.

Στις διαδικτυακές τους σελίδες μπορεί να βρει κάποιος φωτογραφίες τους μαζί με την κορούλα τους και να δείχνουν δείχνουν αγαπημένοι.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον AΝΤ1:

Πηγή: lesvosnews.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις