Τροχαίο δυστύχημα στο λιμάνι της Αμφιλοχίας με σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων

Τραγικό αποτέλεσμα είχε η σύγκρουση δυο ΙΧΕ αυτοκινήτων το πρωί της Πέμπτης στην παραλιακή οδό Αν. Στράτου στην Αμφιλοχία, καθώς ένας 80χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Το ένα από τα δυο αυτοκίνητα βγήκε κάθετα στην κεντρική οδό και η σύγκρουση ήταν σφοδρή, παρόλο που το πρώτο αμάξι δεν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο που βγήκε κάθετα στον κεντρικό δρόμο, μετά τη σύγκρουση πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκαρφάλωσε στο πεζοδρόμιο. Σταμάτησε λίγα εκατοστά πριν πέσει στη θάλασσα.

Για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου οδηγού του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με φορείο της Πυροσβεστικής στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας όπου λίγα λεπτά μετά ο ηλικιωμένος κάτοικος Αμφιλοχίας κατέληξε…

Πηγή: e-maistros.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις