Έτσι έγινε ο απεγκλωβισμός λουόμενων στην πυρκαγιά της Λέρου (video)

Πυρκαγιά ξέσπασε στη Λέρο το μεσημέρι της Παρασκευής (23/08) σε δάσος που ήταν κοντά σε παραλία και ο ALPHA μετέδωσε αποκλειστικές εικόνες από τον απεγκλωβισμό περίπου 60 ατόμων, ενώ εκκενώθηκε και το νοσοκομείο του νησιού.

Οι λουόμενοι, που ήταν στη συγκεκριμένη παραλία και σε μπιτς μπαρ που υπάρχει στην περιοχή, εγκλωβίστηκαν, καθώς ο δρόμος διαφυγής ήταν μέσα από το δάσος. Αρχικά πήραν μόνοι τους μάνικες και κουβάδες με νερό, αλλά ήταν αδύνατο να αντιμετωπίσουν τις φλόγες. Τελικά, ο απεγκλωβισμό τους έγινε με τη βοήθεια του λιμενικού. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στο νησί δεν είναι επαρκείς.

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Όπως έγινε γνωστό, έχει συλληφθεί ένας αλλοδαπός για την συγκεκριμένη πυρκαγιά. Φαίνεται πως παράνομοι μετανάστες είχαν κάνει κάμπινγκ στο δάσος, άναψαν φωτιά, η οποία τους ξέφυγε.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις