Αποκλεισμός κοσμηματοπωλείου στο Χαλάνδρι από τον Ρουβίκωνα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Μέλη του Ρουβίκωνα απέκλεισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/09) στις 12:15 στο Χαλάνδρι κοσμηματοπωλείου για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλο (συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου στο κέντρο της Αθήνας).

Συγκεκριμένα, περίπου 15 άτομα εμφανίστηκαν στην οδό Χαΐμαντά, σήκωσαν πανό και αποχώρησαν λίγο πριν τις 13.00 από το σημείο. Το συγκεκριμένο κατάστημα φέρεται να ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στο οποίο δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος.

«Αποκλείσουμε το κοσμηματοπωλείο του δολοφόνου Δημόπουλου που βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο του Χαλάνδριου. Αναρτήσαμε πανό, μοιράσαμε κείμενα, μιλήσαμε με τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να γίνει κατανοητό πως παρά την απόφαση της δικαιοσύνης, εμείς, ο κόσμος δεν θα αφήσουμε την δολοφονία του Ζακ να περάσει έτσι», έγραψε στο διαδίκτυο η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (21/09) είναι η επέτειος του βίαιου θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος και στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση πραγματοποιούν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, συλλογικότητες και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Με πολλούς νέους να αφήνουν λουλούδια στο σημείο όπου ο νεαρός ακτιβιστής άφησε την τελευταία του πνοή…

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις