Ρόδος: Έκαψε το αυτοκίνητο του δημοσίου υπαλλήλου που του έβαλε πρόστιμο

Κινδυνεύουν όπως φαίνεται οι εργαζόμενοι στην Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων καθώς είναι η τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που είτε η υπηρεσία είτε οι υπάλληλοι μπαίνουν στο στόχαστρο μαφιόζικων χτυπημάτων.

Από χθες τα ξημερώματα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη που έβαλε φωτιά σε όχημα στελέχους της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το όχημα ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο, απέναντι από το σπίτι του άτυχου υπαλλήλου στην οδό Αισχύνης στο Ροδίνι. Η φωτιά επεκτάθηκε και στο διπλανό αυτοκίνητο της πεθεράς του, που αντιλήφθηκε το συμβάν και έσπευσε με τον σύζυγό της για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τα δύο οχήματα κάηκαν ολοσχερώς, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο της συζύγου του «στόχου» του εμπρηστή, μάρκας Μercedes.

Οι υποψίες στρέφονται κατά συγκεκριμένου ατόμου το οποίο σύμφωνα με δύο υπαλλήλους της ίδιας υπηρεσίας παρακολουθούσε το θύμα τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή πρόστιμο που του επέβαλε μετά από έλεγχο.

Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σοβαρή αν αναλογιστεί κανείς ότι την 4η Ιουλίου 2019 έγινε απόπειρα εμπρησμού των γραφείων της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου. Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες έριξαν εύφλεκτο υγρό στην είσοδο της δημόσιας υπηρεσίας και έβαλαν φωτιά η οποία προκάλεσε φθορές και από καθαρή τύχη δεν εξαπλώθηκε στο εσωτερικό της.

Πρόκειται για την δεύτερη απόπειρα δολιοφθοράς στην υπηρεσία. Άγνωστος δράστης είχε ξηλώσει σωλήνα νερού και τον είχε βάλει στον υποσταθμό υψηλής τάσης, που βρίσκεται στον χώρο στάθμευσης της υπηρεσίας.

Τα επεισόδια με θύματα υπαλλήλους της συγκεκριμένης υπηρεσίας δεν σταματούν εδώ καθώς την 5η Σεπτεμβρίου 2019 μηχανικός της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, είχε ξυλοκοπηθεί αγρίως, από καντινιέρη, προκειμένου να μην ασκήσει το υπηρεσιακό του καθήκον.

Ο μηχανικός υπέβαλε, μήνυση, ενώ ταυτόχρονα μετέβη στο νοσοκομείο για να εξασφαλίσει σχετική ιατροδικαστική βεβαίωση.

(Με πληροφορίες και φωτογραφίες από www.dimokratiki.gr)

Πηγή: Ρόδος: Έκαψε το αυτοκίνητο του δημοσίου υπαλλήλου που του έβαλε πρόστιμο - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις