Ένα επιδόρπιο τύπου γιαουρτιού που δεν είναι φτιαγμένο από γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά από…φάβα, με την επιφάνειά του μάλιστα να αφορά σε μία καινοτόμα εδώδιμη μεμβράνη πρωτεϊνικής προέλευσης, στην οποία έχει εγκλωβιστεί εκχύλισμα από φασκόμηλο, συστήνει για πρώτη φορά στους επισκέπτες της 87ης ΔΕΘ η ομάδα της Ερευνητικής Υποδομής «FOODBIOMES». Αυτό επισημαίνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο […]
Το άρθρο 87η ΔΕΘ-«FoodBiomes»: Eπιδόρπιο γιαουρτιού από…φάβα με εκχύλισμα φασκόμηλου εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.