Ω ρε μάνα μου, ένα «δελφίνι»!

"Όταν την έπλασε ο θεός, πρέπει να είχε προφανώς, έμπνευση, μεγάλη έμπνευση" όπως λέει και το γνωστό τραγούδι!

Ο λόγος για την... Χριστίνα Πάζιου, που ακόμα και στις διακοπές της δεν ξεχνά να γυμνάζεται, να τρέφεται σωστά μιας και είναι τρόπος ζωής της! Εμ, τέτοιο κορμί θέλει θυσίες!
Η σέξι γυμνάστρια την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Χαλκιδική! Εκεί συνάντησε τους συμμαθητές της που τα τελευταία δύο χρόνια ζουν μόνιμα στα Αραβικά Εμιράτα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά έρχονται τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο στην Ελλάδα. Συναντήθηκε με τους συμμαθητές της και γύμνασαν τα κορμιά τους! Έκαναν γιόγκα, κολύμπι και διαλογισμό... Το gossip-tv.gr σας παρουσιάζει την Χριστίνα Πάζιου να κάνει "υποβρύχια" γιόγκα, ένα είδος γιόγκα που εκτός του ότι ηρεμεί το σώμα και το πνεύμα λόγω των απίστευτων ιδιοτήτων του νερού χαλαρώνει και ξεκουράζει απίστευτα τους μυς!
Απολαύστε το κορμί "λαμπάδα"!

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις