Το χρώμα του πιάτου επηρεάζει τη... γεύση του φαγητού. Και όμως δεν πρόκειται για κάποιο αστείο.
Στο παράδοξο αυτό συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές από τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και της Βαλένθια, οι οποίοι προσέφεραν 57 εθελοντές ζεστή σοκολάτα σε πλαστικά χρωματιστά φλιτζανάκια λευκού, μπεζ, πορτοκαλί ή κόκκινου χρώματος.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.