20 γονείς μας δείχνουν πως ήταν η ζωή τους πριν και μετά τα παιδιά. Η διαφορά θα σας προβληματίσειΚάποια πράγματα μας αλλάζουν για πάντα. Αλλά ούτε η πρώτη αγάπη, η αποφοίτηση, ούτε τίποτα άλλο δεν σε επηρεάζει όσο ο ερχομός ενός παιδιού.


Ο Mike Julianelle, ο άντρας πίσω από το blog «Dad and Buried» έχει ξεκινήσει μία νέα τάση και εμπνέει ανθρώπους να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους «πριν» και «μετά» τον ερχομό των παιδιών τους για να δείξουν πώς τα παιδιά τους τους έχουν «καταστρέψει.»


Ο Julianelle έχει δύο παιδιά και ανεβάζει συχνά αλήθειες για την πατρότητα στο blog του εδώ και καιρό. Αλλά όταν ανέβασε την δική του εκδοχή για το πριν και το μετά τα παιδιά του ήταν που άλλαξαν όλα.


Λέει πως το blog του έχει σκοπό να διασκεδάσει και να δώσει δύναμη σε γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.


«Όλοι αγαπάμε τα παιδιά μας και είναι αδιαμφισβήτητα μία δύσκολη δουλειά να είσαι γονιός. Εάν όμως δεν μπορούμε να γελάσουμε και λίγο δεν θα επιβιώσουμε!»Πηγή: https://if...

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις