Εσάς το σκυλάκι σας περιστρέφετε γύρω γύρω πριν κάνει την ανάγκη του; Πρέπει να δείτε το γιατί [video]
Τα ζωάκια μπορεί πολλές να συμπεριφέρονται περίεργα, χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά...

συμβαίνει μέσα στο κεφάλι τους και γιατί κάνουν αυτά που κάνουν. Ωστόσο, σε αυτό το βίντεο, τουλάχιστον ένα σκυλίσιο μυστήριο έχει λυθεί και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ό, τι θα περίμενα ποτέ.


Μιλάω για τους σκύλους και τις συνήθειές τους, φυσικά. Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς τα σκυλάκια τείνουν να περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους πριν κάνουν την βρώμικη δουλειά τους; Πάντα πίστευα ότι είχε να κάνει σχετικά με το πού σημαδεύουν την περιοχή τους, αλλά σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο από το Discovery, υπάρχουν πολύ περισσότερα σ’αυτό το γύρω γύρω.


Στο βίντεο, ο Anthony Carboni εξηγεί την αιτία πίσω από τα ένστικτα των σκύλων να χρησιμοποιήσουν ορισμένα σημεία για να κάνουν την ανάγκη τους, πράγμα το οποίο έχει να κάνει περισσότερο με το μαγνητικό πεδίο της Γης από ό, τι με την τρελή συμπεριφορά τους. Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου, πρέπει να δείτε το παρακάτω βίντεο..


Πηγή
Πηγή 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις