Λύση εκ των έσω στον ΑΝΤ1

O Στρατής Λιαρέλλης αναλαμβάνει γενικός διευθυντής (managing director) του ΑΝΤ1 Greece αντί του Τάσου Μιχαλάκη, ο οποίος θα παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό τους επόμενους μήνες για να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση. Πριν καιρό, ο Διευθύνων Σύμβουλος Τ. Μιχαλάκης είχε αναλάβει στη θέση του Λιαρέλλη, ο οποίος είχε αναλάβει..
εντεταλμένος σύμβουλος διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤ1 και τώρα, μετά το «διαζύγιο» με τον διευθύνοντα σύμβουλο, αναλαμβάνει MD ANT1 Greece.
****
Η ιστορική συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το όνομα της FYROM και η γεωπολιτική της σημασία, το παρασκήνιο από τις Πρέσπες, τα επόμενα βήματα και τα οφέλη για τις δύο χώρες θα βρεθούν στο επίκεντρο της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο εκτάκτως απόψε στις 9 το βράδυ από τη συχνότητα της ΕΡΤ 2.
****
Στο ελληνικό δημόσιο επιστρέφει η συχνότητα 99,5 με απόφαση του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) που οριστικοποιήθηκε σήμερα. Η απόφαση για τη συχνότητα που χρησιμοποιούσε ο ΒΗΜΑ FM, θα επιδοθεί στην ΕΕΤΤ για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και να απομακρύνει τους πειρατές που εκπέμπουν στους 99,5.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις