Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χορεύει τραγούδι των «Μακεδόνων του Αιγαίου» (video)
Αίσθηση προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο, όπου ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να χορεύει παραδοσιακό τραγούδι των «Μακεδόνων του Αιγαίου».


Βίντεο στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σέλτσας εμφανίζεται να χορεύει με τραγούδι το οποίο έχει στίχους με αλυτρωτικό περιεχόμενο, δημοσιοποίησε το e-ptolemeos.gr.


Σύμφωνα το e-ptolemeos, το εν λόγω τραγούδι λέγεται «Αιγαιάτισσες Μητέρες» και ανήκει στην κατηγορία των προπαγανδιστικών τραγουδιών των Σκοπίων.


Όπως αναφέρεται, με δεδομένο ότι ο βουλευτής ισχυρίζεται πως γνωρίζει τη γλώσσα της γείτονος χώρας, τεκμαίρεται ότι γνωρίζει και το περιεχόμενο των στίχων του τραγουδιού.

Πηγή: reader.gr


Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις