Η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τον άντρα και την μπέμπα τους και ''έπεσε'' το Instagram

Πρώτη φωτογραφία για την οικογένεια Μαροσούλη!


Η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε ένα τρυφερό ενσταντανέ με εκείνη, τον σύζυγό της Θοδωρή και τη μόλις λίγων μηνών μπέμπα τους και ενθουσίασε του διαδικτυακούς της φίλους, που της ευχήθηκαν να είναι πάντα ευτυχισμένοι!


Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά με την ευτυχία να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της και να της δίνει μια μοναδική λάμψη, η Ελεονώρα ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να ευχηθεί στον άνθρωπό της για τη Γιορτή του Πατέρα.


«Best daddy ever» έγραψε και δίπλα τους πόζαρε και η μόλις δύο μηνών Αλεξάνδρα, όπως θα ονομάσουν το κopιτσάκι τους.


Φωτογραφία


Την ίδια μέρα η παρουσιάστρια θυμήθηκε και τον δικό της μπαμπά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους 20 χρόνια πριν και γράφοντας ένα μακροσκελές post ύμνο για εκείνον: «Ηταν ο λόγος που άργησα να βρω έναν άνδρα να φτιάξω τη ζωή μου. Ηταν τόσο τέλειος για να υπάρχει το είδος του σε μαζική παραγωγή.
Σήμερα, 20 χρόνια μετά, ο πατέρας μου εξακολουθεί να ανησυχεί όταν οδηγώ, όταν βγαίνω έξω, όταν ταξιδεύω… εξακολουθεί να καμαρώνει, να με συμβουλεύει όταν το ζητήσω… το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον δεν “φοβάται” μήπως και δεν “φτιάξω” τη ζωή μου με τη δική μου οικογένεια. Λατρεύει σαν μικρό θεό τον Θοδωρή και απολαμβάνει το πρώτο του εγγόνι από εμάς».


Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις